Christina Hendricks, noul idol al comunitatii gay: "Primesc multe avansuri de la femei"!


Secretara sexy si voluptoasa din serialul Mad Men, Christina Hendricks i-a cucerit atat pe barbati, cat mai ales pe femei cu formele ei apetisante: “Sotul meu crede ca este de-a dreptul ciudat ca atatea femei se dau la mine”, spune Christina in ultimul numar Harper’s Bazaar.
 


Christina Hendricks este pe coperta ultimului numar Harper’s Bazaar, cu un look extrem de masculin, care ii camufleaza formele ei celebre.

Actrita din Mad Men a devenit un adevarat model pentru femeile din intreaga lume, datorita faptului ca se simte bine in pielea ei si nu incearca sa ajunga la o silueta de manechin.

“Vin multe femei la mine sa imi multumeasca pentru ca le-am redat increderea in propria persoana. Sunt femei cu forme plinute, care ajunsesera sa isi urasca corpul. Imi spun ca datorita mie au ajuns sa se iubeasca asa cum sunt”, a marturisit Christina Hendricks.

Christina a dezvaluit in  Harper’s Bazaar ca primeste propuneri indecente atat de la barbati cat si de la femei...pana si de la barbati gay! “A venit intr-o zi un tip la mine si mi-a zis : “Stii, eu sunt gay, dar daca nu as fi”... M-am simtit flatata!”

Iti place de Christina Hendricks?
 

related posts

Modifică setările cookies