Christina Milian, ravasitoare in costum de baie. Cum arata cantareata care a trecut prin numeroase dezamagiri amoroase


A fost inselata de fostul sot in timp ce era insarcinata, s-au despartit cand bebelusul lor avea doar 5 luni, iar de atunci viata ei amoroasa nu a devenit mai buna. Christina Milian reuseste insa sa atraga toti barbatii din jurul ei, atunci cand apare la plaja. 


Imbracata intr-un costum de baie rosu, din doua piese, cantareata a atras toate privirile celor din jurul sau. Chiar daca sarcina si fluctuatiile de greutate au lasat mici imperfectiuni pe corpul ei, mulatra arata exceptional atunci cand isi propune si poate purta orice isi doreste.
 
Sutienul costumului de baie pe care l-a purtat a avut decupaturi menite sa il faca si mai sexy, ceea ce s-a si intamplat. :) Christina a fost fotografiata de paparazzi din toate unghiurile, oferind un adevarat spectacol.
 
In varsta de 35 de ani, Christina Milian a tracut prin numeroase esecuri amoroase, care nu au reusit insa sa o faca sa renunte la dragoste. Frumoasa bruneta are o fetita de 7 ani cu rapperul The Dream, de care s-a despartit atunci cand micuta Violet avea doar 5 luni. In presa s-a scris chiar ca femeia ar fi fost inselata inca de cand era insarcinata.
 
Cantareata a avut o relatie de trei ani cu Andre Lyon, anterioara casniciei sale, s-a iubit timp de doi ani cu Nick Canon, actualul sot al lui Mariah Carey, iar ulterior a devenit iubita rapperului Lil Wayne, de care s-a despartit dupa un an. 
 

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
Christina Milian, ravasitoare in costum de baie. Cum arata cantareata care a trecut prin numeroare dezamagiri amoroase
  • /

related posts