Chuck Norris a pus cariera pe locul doi. Ce se intampla cu sotia actorului


Are 77 de ani si de 20 de ani isi imparte viata cu superba sa sotie, Gena. Chuck Norris trece printr-o drama incredibila, dupa ce femeia de 54 de ani a facut un banal RMN.


Actorul care a creat un adevarat fenomen in intreaga lume, cu rolurile sale din filmele de actiune, a anuntat de curand ca isi pune cariera pe locul doi, principala sa preocupare, in aceste momente, fiind aceea de a-si tine sotia in viata.

Se pare ca Gena, care i-a oferit un baiat si o fetita, gemeni, sufera de probleme de sanatate grave, dupa ce a facut un banal RMN. Injectia cu substanta de contrast, care contine un metal magnetic, gadoliniu, i-ar fi daunat femeii, care acum se confrunta cu probleme de sanatate ce ii pun viata in pericol, Injectia i-ar fi afectat diversi nervi si rinichii, iar sotia artistului se teme pentru viata ei.


Efectele adverse ale injectiei i-au speriat ingrozitor pe cei doi, iar Chuck Norris a declarat ca principala sa grija este aceea de a fi alaturi de sotia lui, cariera fiind pusa pe planul al doilea: ,, Am renuntat la intreaga mea cariera, pentru a ma putea concentra pe Gena, intreaga mea viata se rezuma la o mentine pe ea in viata. Cred ca asta este cel mai important", a povestit actorul pentru Good Health.

Gena este o adevarata impatimita a fitness-ului si ducea o viata extrem de sanatoasa, inainte de otravirea cu gadoliniu, iar ea si Chuck Norris formeaza una dintre cele mai loiale si discrete familii de la Hollywood.


 

FULLSCREEN
Chuck Norris a pus cariera pe locul doi. Ce se intampla cu sotia actorului
  • /

related posts

Modifică setările cookies