Cine e cel mai sexy barbat din Gossip Girl? FOTO


Adolescentele din intreaga lume viseaza sa fie in pielea Serenei van der Woodsen sau a lui Blair Waldorf si sa ii aiba ca iubiti pe Nate Archibald, Dan Humphrey sau, de ce nu, dificilul Chuck Bass. Tu pe care il preferi?
 


Penn Badgley are 24 de ani si il interpreteaza pe Dan Humphrey, iubitul Serenei van der Woodsen in serialul Gossip Girl...dar si in realitate. Penn formeaza un cuplu cu Blake Lively, cei cunoscandu-se inca din copilarie, cand au fost colegi de scoala. Din octombrie il poti vedea pe Badgley si pe marele ecran, in filmul “The Stepfather”, alaturi de Dylan Walsh ("Nip/Tuck") si Sela Ward ("House").

Chace Crawford are 25 de ani si joaca in rolul lui Nate Archibald in Gossip Girl.
Il mai puteti vedea in videoclipul Leonei Lewis “I will be”, unde interpreteaza rolul iubitei acesteia. In 2009, a fost desemnat de catre revista People “Cel mai sexy burlac”. Chace a avut o relatie cu cantareata Carrie Underwood, insa s-au despartit dupa aproximativ un an.

Ed Westwick are 23 de ani si este Chuck Bass in Gossip Girl.
Este englez, a aparut in mai multe seriale britanice, dar a devenit cunoscut prin rolul din Gossip Girl.
A avut o relatie cu colega sa din serial, Jessica Szohr, interpreta Vanessei, insa s-au despartit motivand ca “sa ai iubita este o adevarata durere de cap”.

Matthew Settle are 40 de ani si il interpreteaza pe Rufus Humphrey in Gossip Girl. Este casatorit cu o actrita istraeliana, insa cei doi nu se mai inteleg si urmeaza sa divorteze.

Sebastian Stan are 27 de ani si este...roman! In Gossip Girl este Carter Baizen.  S-a nascut in Constanta, dar la 8 ani a plecat cu familia la Viena, dupa care a luat drumul Americii, unde mama sa s-a casatorit cu directorul unei scoli private. La inceputul anului a inceput filmarile pentru horrorul The Appartition, unde joaca alaturi de Ashley Greene, interpreta lui Alice Cullen din Twilight. A avut o relatie cu Leighton Meester, interpreta lui Blair din Gossip Girl.


 

related posts

Modifică setările cookies