Cine e franțuzoaica sexy care se pune în calea României la tenis


Simona Halep și celelalte tenismene din echipa de Fed Cup a României se află în aceste zile în Franța, la finalul săptămânii urmând să forțeze calificarea în marea finală a competiției.


Printre adversarele jucătoarelor noastre se numără și Kristina Mladenovic, una dintre divele sexy din circuitul WTA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

France / Roumanie J-4 ! ???????????????????? ???? @cocodubreuil / FFT #fedcup #teamfrancetennis #halep #mladenovic #tennis #rouen #kindarena

A post shared by FFT (@fftennis) on

Simona Halep şi Kristina Mladenovic au avut deja o primă întâlnire faţă în faţă la Rouen, oraşul în care se vor desfăşura meciurile de sâmbătă şi duminică. Cele două jucătoare s-au intersectat printre antrenamente, ocazie cu care s-au salutat ca două bune prietene şi au schimbat câteva vorbe.

În mod normal, ,,Kiki” Mladenovic nu va juca în meciurile de simplu (fiind doar a patra tenismenă a francezilor în ordinea clasamentului mondial), însă e o specialistă la dublu, ocupând în prezent locul al treilea în lume. Asta înseamnă că Mladenovic va fi folosită cu siguranţă împotriva României în cazul în care confruntarea va avea nevoie de meciul decisiv de dublu, al cincilea în ordinea desfăşurării.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Peaceful time off in paradise ☀️????#walksonthebeach #maldives #heretocreate

A post shared by Kristina Mladenovic (@kristinamladenovic93) on

Indiferent dacă va intra pe teren sau nu, tenismena de 25 de ani nu va trece neobservată în loja echipei franceze. Blondă cu ochi albaştri şi cu nişte picioare interminabile, Kristina Mladenovic e considerată un sex-simbol în circuitul feminin profesionist, fiind o atracţie pentru publicul masculin la fiecare turneu la care participă. 

Din păcate pentru cei care au pus ochii pe ea, Kristina e implicată într-o relaţie destul de solidă cu tenismenul austriac Dominic Thiem, aflat în Top 5 mondial. Frumoasa franţuzoaică e de origine sârbă, ea moştenind talentul pentru sport al părinţilor, tatăl fiind un fost handbalist al Iugoslaviei, iar mama o fostă voleibalistă. Familia Mladenovic s-a mutat în Franţa în 1992, cu un an înainte să apară pe lume Kristina.

Foto Getty Images

related posts

Modifică setările cookies