Cine este Alina-Maria Binder, sotia Printului Nicolae. Detaliile necunoscute din viata acesteia


Nicholas Michael Medforth-Mills s-a casatorit toamna trecuta in mare secret, cu Alina-Maria Binder. Cine este insa femeia care l-a convins sa  puna capat burlaciei?


Potrivit datelor publicate pe contul sau de Facebook, Alina-Maria Binder este absolventa a Scolii de Muzica si Arte Plastice din Bucurestia si a Colegiului National I.L Caragiale.  Ea a terminat Academia de studii Economice si a absolvit si un master in Relatii Internationale la SNSPA. Ana Maria Binder a lucrat la Asociatia Aviatorilor, unde s-a ocupat de relatia cu presa. Este cu adevarat pasionata de aviatie si chiar a urmat un curs pentru a obtine un atestat de copilot. 


Este o persoana discreta, care s-a tinut mereu departe de blitzurile fotografilor, desi a devenit cunoscuta datorita relatiei pe care a avut-o cu  fiul fostului co-presedinte PNL, Vasile Blaga.Ana Maria Binder si Sebastian Blaga au  format un cuplu timp de 6 ani si au locuit o perioada impreuna in Germania. 

Tanara a  fsot surprinsa in compania Printului Nicolae pentru prima data in 2016,la botezul copilului Printului Jean de Orleans. In august, anul acesta, Nicolae a anuntat logodna si se pare ca destul de recent ei s-ar fi casatorit in mare secret. Printul a fost dezmostenit in august 2015. Motivele reale nu au fost facute publice niciodata, insa s-a speculat Regele Mihai a luat aceasta decizie, dupa ce fosta iubita a Printului, Nicoleta Cirjan, a declarat ca fetita careia i-a dat viata este copilul lui Nicolae.

  • Cine este Alina-Maria Binder, sotia Printului Nicolae. Detaliile necunoscute din viata acesteia
Modifică setările cookies