Cine este femeia pentru care James Blunt a scris "You're Beautiful". Te asteptai sa arate asa?


Este cea mai cunoscuta melodie de dragoste inregistrata de solistul britanic, dar putini stiu cine a inspirat acest imn al inimilor frante.


"You're Beautiful", cel mai de succes single al lui Blunt, a aparut in 2004, pe primul sau album, "Back to Bedlam".

Desi cantaretul nu a recunoscut acest lucru niciodata in public, jurnalistii britanici au scris la momentul respectiv ca piesa a fost inspirata de fosta sa iubita, Dixie Chassay. Cei doi s-au despartit in 2003, dupa o relatie de 2 ani, iar Blunt s-a retras in America, unde a scris multe dintre melodiile primului sau album cu gandul la ea.

Dixie este un nume cunoscut in showbiz-ul britanic, fiind director de casting pentru numeroase pelicule de succes, inclusiv celebra serie "Harry Potter". Printre prietenii apropiati ai tinerei de 35 de ani se numara cantaretul Paul Simon si actorii Carrie Fisher si John Malkovich.

Se pare ca, desi au trecut mai multi ani de la despartirea lor, Dixie este acea persoana pe care Blunt nu a reusit sa o uite niciodata.

Intr-un interviu din 2006 cu Oprah Winfrey, cantaretul a povestit despre piesa care i-a adus celebritatea peste ocean: "Este deprimant. Melodia este despre cum mi-am vazut fosta iubita la metrou, in Londra, cu noul ei iubit, despre care nu stiam ca exista. Ne-am privit amandoi in ochi si am trait o viata intreaga in acel moment. Cu toate acestea, nu am facut nimic in legatura cu asta si si am mai vazut-o deloc de atunci."

Nici Dixie nu a discutat niciodata relatia ei cu Blunt, dar tatal ei, intrebat la un moment dat de jurnalisti a spus exasperat: "Oh, nu iar cantecul ala!".

Ce parere ai despre povestea lor de dragoste? Te asteptati ca cea care a inspirat "You're Beautiful" sa arate asa?

related posts

Modifică setările cookies