Cine sunt vedetele de la Hollywood care s-au logodit toamna aceasta si cum arata spectaculoasele inele de logodna


La Hollywood, anotimpul preferat al lui Cupidon pare sa fie toamna. Si asta deoarece in ultimele 2 luni numeroase vedete au decis sa-si lege destinele. Iata cele mai scumpe (si frumoase inele).


Ciara

Este cea mai recenta vedeta logodita. Cantareata a anuntat in weekend pe Twitter ca a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, rapper-ul Future, iar saptamana aceasta si-a si aratat inelul cu diamant de 15 carate la un eveniment monden.

Kim Kardashian

Fara indoiala cea mai mediatizata logodna a toamnei este cea dintre Kim si rapper-ul Kanye West. Desi inelul cu diamant de 15 carate este cu 5 carate mai mic decat cel pe care Kim l-a primit de la Kris Humphries, sa speram ca va sta mai mult pe mana ei.

Lauren Conrad

Si-a anuntat logodna la mijlocul lunii octombrie, pe Instagram. Vedeta de reality show s-a logodit cu iubitul ei, William Tell, care este inca student la drept.

Kaley Cuoco

Simpatica blonda din "The Big Bang Theory" a fost ceruta in casatorie de jucatorul de tenis Ryan Sweeting in luna septembrie, dupa doar 3 luni de relatie, dar a spus imediat "Da".

Scarlett Johansson

Voluptoasa blonda i-a spus si ea "Da!" iubitului ei, jurnalistul francez Romain Dauriac la inceputul lunii septembrie. Francezul a cerut-o de sotie cu un superb inel Art Deco, caruia nu multe femei i-ar fi rezistat.

FULLSCREEN
Cine sunt vedetele de la Hollywood care s-au logodit toamna aceasta si cum arata spectaculoasele inele de logodna
  • /

related posts

Modifică setările cookies