Claudia Romani, dezlantuita la plaja. In ce ipostaze au surprins-o paparazzi pe celebra italianca


Are atestat de arbitru profesionist, insa Claudia Romani prefera sa-si petreaca timpul in America, unde paparazzi o surprind adesea profitand de soarele arzator din Miami. Proaspat despartita, bruneta a ridicat gradele din termometre cu un pictorial incendiar.


Constienta de efectul ei asupra sexului opus si de atuurile ei fizice, italianca Claudia Romani si-a petrecut sederea la plaja plimbandu-se de colo-colo, astfel incat silueta ei sa poata fi surprinsa din toate unghiurile posibile.

Dupa o scurta baie in ocean, ea s-a delectat cu un dus relaxant, avand grija in continuare ca paparazzi sa nu-i rateze nicio miscare. Si, cumva, e de inteles de ce. Claudia s-a despartit in urma cu putin timp de iubit si are nevoie de putina atentie din partea reprezentantilor de sex masculin.

Modelul italian si arbitrul de fotbal a fost votata pe locul II in topul VH1 Bikini Awards din 2012, fiind depasita doar de Beyonce. Bruneta a fost inclusa si in top "10 cele mai frumoase italience" de catre The Richest.org. Modelul a pozat, de altfel, si pentru paginile unor publicatii renumite precum Playboy si Maxim Italia, FHM Danemarca, Turcia si Slovenia si Cosmopolitan Anglia datorita formelor ei.

Nu e de mirare, deci, ca cele mai frecvente aparitii ale Claudiei sunt in bikini, pe plajele din Miami, locul in care s-a mutat dupa ce a plecat din Italia. O mare fana a costumelor de baie minuscule, vedeta este adesea surprinsa de paparazzi in ipostaze provocatoare care ii intaresc statutul de bomba sexy.

FULLSCREEN
Claudia Romani, dezlantuita la plaja. In ce ipostaze au surprins-o paparazzi pe celebra italianca
  • /

related posts

Modifică setările cookies