Cleopatra Stratan, de nerecunoscut in noul ei videoclip. Cum arată în cele mai recente imagini


După ce l-a tot așteptat pe Ghiță la portiță și a intrat în Cartea Recordurilor, Cleopatra Stratan, copilul minune al anilor 2000, revine cu un nou single însoțit de videoclip, „Te las cu inima“


Povestea de dragoste a copilăriei devine povestea de dragoste a adolescenței, iar cele două momente au un personaj comun: Cleopatra Stratan. În noul videoclip, deși trage după ea un geamantan, la fel că în clipul „Ghiță“, ea nu mai este fetiță cu ochelari și codițe, ci o adevărată domnișoară.


 

 Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârstă de 3 ani, când hit-ul ei „Ghiță“ s-a auzit inclusiv în țări că Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are și propria ei păpușă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. Cel mai recent single pe care și-a făcut auzită vocea este „Mami“, piesă lansată în anul 2017 de Cezar Stratan, fratele Cleopatrei.


 Artista născută în Republica Moldova deține nu mai puțin de șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de success, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în față unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 într-o țară la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.


 

related posts

Modifică setările cookies