Coafura pe care toate admiratoarele vor dori sa o copieze. Cum arata din spate pieptanatura lui Kate Middleton


La una dintre cele mai recente aparitii publice, Kate Middleton a renuntat la coafura emblematica, adica la buclele lejere lasate sa-i cada pe umeri, si a impresionat cu o noua pieptanatura.


Sotia Printului William a participat la gala de premiere Fostering Excellence Awards din Marea Britanie si a impresionat prin bunul gust si seriozitatea de care a dat dovada prin tinuta.

Proaspata mamica a ales sa poarte o rochie albastru indigo in valoare de 555 de lire fixata in talie cu o centura din piele si si-a accesorizat tinuta cu un clutch negru si pantofi cu varf ascutit. Mai presus de articolele vestimentare si accesoriile alese, toti i-au apreciat insa coafura.

Spre deosebire de aparitiile obisnuite, de data aceasta Kate a ales sa-si prinda parul si a facut-o intr-un mod pe cat de simplu, pe atat de de efect. Ea si-a prins jumatate din par, l-a rasucit si l-a impletit la spate, intorcandu-si restul varfurilor in bucle lejere.

Cu un machiaj metalic, dar discret, Ducesa de Cambridge a demonstrat inca o data de ce isi merita titlul de una dintre cele mai stilate reprezentante ale Monarhiilor din intreaga lume.

related posts

Modifică setările cookies