Colectia de poze sexy a Rihannei se mareste cu inca una. Ce parte a corpului care nu ar fi trebuit vazuta le-a aratat de data aceasta fanilor


Se pare ca dupa cateva concerte si seri nebune pierdute la petreceri, Rihanna a decis sa se mai si relaxeze in Barbados. 


Dupa imaginile super hot surprinse de paparazzi de la Carnavalul tarii ei natale, artista a decis ca a venit momentul sa surprinda ea insasi niste poze si a postat Instagram fotografii in care ii putem admira nu numai corpul si costumul de baie, ci si parul scurt si ondulat pe care il etaleaza mai nou.

Riri a combatat cele 40 de grade care erau afara intr-un costum cu sutien negru, triunghi si un slip cu imprimeu de piele de sarpe.

Mai mult decat atat, ea a postat pe Twitter o poza in care sta pe un scaun alb, si alta in care si-a pozat o parte din posterior si a pus la descriere "piele de sarpe X". Din peisaj nu a lipsit nici fratele cantaretei, Rorrey Fenty. Puteti vedea mai jos poza cu cei doi impreuna.

O puteti urmari pe Rihanna la MTV Video Music Awards pe 25 august, fiind nominalizata pentru cel mai bun videoclip, cel al melodiei "Stay".

related posts

Modifică setările cookies