Complet dezbracata de inhibitii. Candice Swanepoel, intr-o poza nud care i-a hipnotizat pe domni


E una dintre cele mai sexy femei din lume si adora sa tina legatura cu admiratorii ei prin intermediul retelelor de socializare. Candice Swanepoel le arata acestora pana si cele mai intima imagini din viata ei si este recompensata cu sute de mii de like-uri in schimb. 


Pozeaza si defileaza adesea in lenjerie intima provocatoare, asa ca nu se lasa intimidata in momentul in care trebuie sa renunte la haine. Dimpotriva! Lui Candice chiar ii place sa se lase fotografiata cat mai dezinhibat cu putinta, iar drept dovada sta cea mai recenta imagine publicata pe contul ei de Instagram.

Cu parul strans intr-un coc neglijent si un machiaj natural, blonda in varsta de 27 de ani priveste seducator catre camera si pozeaza fara haine. Pictorialul realizat de Jerome Duran a fost realizat in Costa Rica si i-a pus in evidenta atuurile fizice lui Candice, care este Ingeras Victoria's Secret. 


Acum top model international, Swanepoel a crescut la o ferma din Africa de Sud si si-a petrecut copilaria alaturi de animale. Supermodelul nu avea nici cea mai vaga idee ce va deveni peste ani. Ea nu era deloc sigura pe ea, ba chiar se considera mult prea slaba.

"Tatal meu ma poza mereu iar eu nu stiam cum sa-l fac sa inceteze." Cu toate acestea, ea se declara foarte norocoasa, pentru ca a inceput sa lucreze devreme, iar primul ei job important a fost o sedinta foto pentru Vogue.

related posts

Modifică setările cookies