Complet diferita. Ivanka Trump, pozata dupa ce a uimit in rochia de basm de la balul de investire a tatalui ei


La cateva zile dupa ce a uimit in rochia de printesa semnata de Carolina Herrera, Ivanka Trump a aparut intr-o tinuta casual la o ceremonie oficiala din Casa Alba.


Toti ochii au fost indreptati spre ea la Balul de Investire a lui Donald Trump. Frumoasa ca un personaj de basm, Ivanka Trump a primit numai comentarii pozitive legate de alegerea vestimentara pe care a facut-o cu ocazia numirii tatalui sau ca Presedinte al Statelor Unite.

La cateva zile de la acest bal fastuos insa, Ivanka a renuntat la aspectul de printesa si a aparut la o ceremonie oficiala din cadrul Casei Albe cu un look obisnuit, de mama si femeie de cariera.

Intr-o rochie neagra, machiata natural si cu parul prins lejer la spate, Ivanka a mers la ceremonia de asumare a postului tatalui ei si a avut mai tot timpul grija de fiul ei, Theodore, care va implini un an in luna martie.

Frumoasa Ivanka nu a fost acolo doar in calitate de fiica, ci si pentru a-si sustine sotul, care a fost numit de Donald Trump consilier prezidential pentru urmatorii patru ani.

related posts

Modifică setările cookies