Complet transformata. Cum arata una dintre cele mai frumoase actrite de telenovele in fotografiile postate chiar de ea


Ana Brenda Contreras, complet transformata in ultimele imagini de pe internet. Una dintre actritele indragite ale Mexicului s-a transformat complet si a postat imaginile cu ea pe Instagram. Chiar daca nu mai era nevoie de o confirmare, Ana Brenda Contreras arata uimitor chiar si atunci cand este machiata pentru "Dia de los muertos".


Ana Brenda a devenit cunoscuta dupa ce a jucat rolul noii "Marimar" din telenovele, iar faptul ca inlocuit-o pe cea mai cunoscuta actrita hispanica a facut valva printre fanii serialelor de dragoste.

In timp ce multi ii raman inca fideli Thaliei si cred ca nimeni alta nu poate juca mai bine decat ea  rolul lui Marimar, altii spun ca Ana Brenda este mai naturala si mai credibila. Chiar si pe Instagram, bruneta are un numar impresionant de followeri, peste 2 400 000 de oameni urmarindu-i fiecare postare cu interes.
 

 

Away we go! PH: @esquedachris

O postare distribuită de Ana Brenda (@anabreco) pe

 

#Tbt regrésenme a Perú! #olakease

O postare distribuită de Ana Brenda (@anabreco) pe

Frumoasa bruneta are un iubit pe masura, iar imaginile cu cei doi strang o multime de aprecieri, Ana publicand pe retelele de socializare poze cu Ivan Sanchez.

Printre ultimele fotografii se numara si cele in care frumoasa actrita apare machiata pentru "Dia de los muertos", o sarbatoare locala care poate fi asemanata cu "Sambata mortilor" din Romania, insa intr-o nuanta umoristica. 

Chiar si machiata astfel, actrita a strans peste 60 000 de aprecieri la o singura postare. :)

 

Fin de muertos ❤️???????????????? ????????

A photo posted by Ana Brenda Contreras (@anabreco) on

  • Complet transformata. Cum arata una dintre cele mai frumoase actrite de telenovele in fotografiile postate chiar de ea
Modifică setările cookies