Concediata de la Victoria’s Secret? Unul dintre cele mai celebre modele din lume, in mijlocul unei controverse uriase


Viitorul incert al unuia dintre cei mai cunoscuti Ingerasi ai brand-ului a starnit furie si nemultumiri in randul a milioane de fani din intreaga lume.


Miranda Kerr, unul dintre cele celebre modele din intreaga lume, a cunoscut succesul prin intermediul companiei producatoare de lenjerie intima si casatoriei cu actorul Orlando Bloom.

Fiind mandra posesoare a unuia dintre cele mai frumoase corpuri din industrie, Miranda a purtat chiar in anul 2011 celebrul sutien de 2.5 milioane de dolari in cadrul prezentarii de moda Victoria’s Secret. Candva una dintre cele mai pretuite vedete ale lor, tanara originara din Australia nu va mai lucra insa pentru faimoasa companie, asa cum mai multe surse au declarat pentru revista Us Weekly.

Acestea sustin ca Victoria’s Secret nu ii va reinnoi contractul pentru anul urmator deoarece Miranda are o "reputatie dificila", care ar putea aduce mari probleme brandului.

In timp ce ziarele internationale vuiesc despre concedierea ei, presedintele companiei de lenjerie sustine insa ca Miranda va participa la prezentarea de moda din anul 2013, fara a da si alte detalii despre intreruperea colaborarii sau continuarea ei.

Impreuna cu alti reprezentanti Victoria’s Secret, acesta a mentionat ca programul incarcat al tinerei se transforma intr-un impediment pentru cariera ei si ca ea insasi va decide cand va parasi brandul. Ei au subliniat ca Miranda va ramane intotdeauna un Inger in inimile tuturor, chiar daca nu va mai face parte din echipa.

Cam contradictoriu, nu-i asa? Pana in acest moment, Kerr nu a dat nicio declaratie care sa confirme sau infirme zvonul, desi s-a spus ca exista o posibilitate ca ea sa fi hotarat singura sa renunte la aripile de Ingeras si la defilarea in lenjerie intima.

Carcotasii spun insa ca Miranda implineste 30 de ani si ca Victoria’s Secret renunta la ea fiindca este considerata deja batrana pentru industrie. De altfel, singurul Ingeras care si-a incheiat cariera la 32 de ani a fost Tyra Banks, recordul nefiind depasit pana acum de nimeni.

Tu care crezi ca este adevarul? Va mai aparea Miranda in prezentari sau nu? A fost concediata sau s-a retras singura?

related posts

Modifică setările cookies