Conchita Wurst, fabuloasa intr-o zi obisnuita a vietii ei. Cum a fost surprinsa de paparazzi in urma cu putin timp


Cel mai controversat participant de la Eurovision a fost imortalizat de paparazzi la parasirea unui hotel din Berlin. Desi era intr-o zi normala, Conchita arata fabulos.


Cu numele de scena Wurst si un aspect fizic aparte, Conchita s-a transformat rapid intr-un personaj. Si desi in limba germana "wurst" inseamna crenvurst, cantareata a explicat semnificatia noului nume facand referire la expresia "Das ist mir doch alles Wurst" care inseamna "nu-mi pasa" si "totul e la fel pentru mine".

Dupa aparitia la Eurovision si castigarea celebrei competitii muzicale, faima cantaretei a crescut, iar proiectele de tot felul si aparitiile publice au inceput sa "curga".

Desi de cateva luni incoace nu s-a mai auzit nimic despre ea in Romania, artista originara din Austria si-a continuat cariera si a profitat de succesul obtinut la Eurovision pentru a sustine concerte si spectacole alaturi de band-ul ei.

Conchita arata la fel de bine ca acum doi ani si profita de popularitatea de care se bucura pe retelele de socializare pentru a tine in permanenta legatura cu admiratorii si a le arata cum se joaca si experimenteaza cu look-ul ei. 

In urma cu putin timp, angajatii publicatiilor mondene au surprins-o pe bruneta parasind hotelul Grand Hyatt din Berlin si au ramas impresionati de look-ul ei chic, tipic unei dive de calibru international. Iata instantaneele care circula acum pe internet:

related posts

Modifică setările cookies