CONCURS: Alergi dupa dragoste? Pregateste-ti picioarele!


Indiferent de perioada anului, femeile au grija de corpul lor si se rasfata cu tratamente si creme special concepute pentru a obtine o piele catifelata, ca de bebelus. Cum ramane insa cu alegerea corecta a epilatorului?

Tag-uri:

Indiferent daca esti singura sau cu el, februarie este luna in care se alearga cel mai mult dupa dragoste. 

Pregateste-ti asadar si tu picioarele cu dragoste, din dragoste! Tot ce ai nevoie este un epilator Braun Silk-épil 7 Wet & Dry care iti oferă libertatea de a te epila în mod confortabil oriunde şi oricând.

Funcţionând 40 min fără fir - timp suficient pentru o epilare completă - şi având nevoie doar de 1 oră pentru încărcare, epilatorul Braun Silk-épil 7 a fost proiectat special pentru epilarea în apă caldă. Aceasta îmbunătăţeşte circulaţia şi sporeşte confortul, făcând pielea mai puţin sensibilă.

 

Epilatorul înlătură fire de mărimea unui fir de nisip, cu o lungime de până la 0,5 mm. Cele 40 de pensete cu tehnologie Close-Grip de la Braun asigură o performanţă superioară şi cea mai precisă îndepărtare a părului. 

 

 

Daca esti gata sa-ti pregatesti picioarele sa alerge dupa dragoste raspunde la urmatoarea intrebare: "Ce tinuta ai alege pentru a-ti pune in valoare picioarele catifelate de Dragobete?"

Castigatorul va fi desemnat de Denisa Luntraru, blogger www.fashioninmyeyes.com. 

related posts

Modifică setările cookies