CONCURS: Vezi daca ai castigat un set de cosmetice pentru tenul acneic la fiecare 3 zile


In luna octombrie, nu mai trebuie sa-ti faci griji in ceea ce priveste acneea. Perfecte.ro pune la bataie 10 seturi de produse dermatocosmetice ale uneia din cele noi game de produse de pe piata: Pharmaceris T. Vezi ce trebuie sa faci ca sa castigi.


Pharmaceris T  este linie de ingrijire completa ce include 4 produse pentru curatarea si ingrijirea tenului acneic. Gama este recomandata pentru persoanele ce au  piele cu tendinta acneica, comedoane (puncte negre) si formatiuni inflamatorii, indiferent de varsta.

Cum actioneaza?
Ionii de zinc inhiba actiunea enzimelor responsabile de modificarile biochimice din piele, care pot duce la aparitia acneei. Gluconatul de zinc este absorbit perfect de piele si are o mare importanta in profilaxia acneei.

Salicilatul de sodiu are efect usor exfoliant. Mecanismul sau de actiune consta in "dizolvarea" cimentului de origine lipidica dintre celule si inlesnirea eliminarii stratului superior al epidermului. Acidul salicilic determina exfolierea stratului keratinizat de la suprafata pielii.

Noi punem la bataie 10 premii care contin o Lotiune tonica si o crema calmanta Octopirox , in valoare  de 80 ron fiecare.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos si sa raspunzi corect la intrebarea pusa de noi. La fiecare 3 zile vom extrage o castigatoare, adica in datele de 10, 13, 16, 19, 22, 25, 28, 31 octombrie si 3, 6 noiembrie.

Citeste si regulamentul concursului!

Bafta!

CASTIGATORI:
10 octombrie: Larisa Slincu
13 octombrie: Nuta Vladoi Elena
16 octombrie: Rachici brigitta
19 octombrie:
Cocis Diana Cipriana
22 octombrie:
Larisa Slincu
25 octombrie: Cristina Georgiana Radu
28 octombrie: Scurtu Mihaela
31 octombrie: Hapau Loredana-Mihaela
3 noiembrie: Gutu Mariana
6 noiembrie: Andrei Mirela

Andrei Mirela

FULLSCREEN
CONCURS: Castiga 1 set de cosmetice pentru tenul acneic la fiecare 3 zile
  • /

related posts