CONCURS: Vrei o coafura perfecta la orice ora din zi? Castiga noua gama Pantene Aqua Light pentru volum!


Vrei sa ai un par puternic si sanatos, demn de o adevarata Bond-girl? Olga Kurylenko, noua ambasadoare Pantene, iti dezvaluie secretul parului cu 100% volum si cu 0% efect de ingreunare. Inscrie-te in concurs pentru a castiga noua gama Pantene Pro-V Aqua Light si nu va mai trebui sa faci compromisuri – vei avea si volum si ingrijire pentru parul tau!


Pantene Pro-V a lansat noua gama Aqua Light cu o formula delicata pentru a-i oferi parului tau toata ingrijirea de care are nevoie, fara a avea efect de ingreunare.

Ingredientele cuprinse in noua formula Pantene Pro-V Aqua Light sunt puternic solubile in apa, asigurand o clatire usoara si eficienta. In plus, structura lor permite o distributie mai buna pe suprafata firului de par,  asigurand ingrijirea de care parul are nevoie. Astfel, tie nu-ti ramane decat sa alegi coafura preferata si sa te bucuri de un par cu volum si usor de aranjat.

Noua gama Pantene Pro-V Aqua Light contine si un spray bifazic hranitor care nu ingreuneaza firul de par si care il reimprospateaza intre spalari. Cum se foloseste? Agita-l si pulverizeaza! Parul va fi hidratat, usor de descurcat si gata pentru a fi coafat.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga noua gama Pantene Pro-V Aqua Light?
Pentru a intra in concurs, trebuie sa completezi campurile de mai jos si sa raspunzi la intrebarea noastra. Daca ai ghicit  varianta corecta, esti automat inscrisa in concurs. In fiecare saptamana vom alege doua castigatoare, dupa formula: n/2+1, unde „n” este numarul total de inscrisi din saptamana respectiva.

Castigatori:
4-11 februarie:
Rachici Bianca Angela si Totezan Andra
12- 18 februarie: Lungu Elena Miruna si Obogeanu Ana Maria
19 - 26 februarie: Ungureanu  Otilia si  Adriana Tudor
26 februarie - 4 martie: Grigoras Suzana si  Badachi Luminita

related posts