CONCURS: Vitamine pentru un corp perfect!


Daca vrei un corp tonifiat si sanatos, trebuie sa actionezi in doua sensuri: ai nevoie de oase puternice si o circulatie sanguina buna, care sa te ajute sa lupti cu celulita, vergeturile si varicele. Toate astea le poti obtine daca ai cantitatea necesara de vitamina K2 in organism. Noi iti punem la bataie doua premii pe saptamana constand intr-o cutie de Mena Q7, produs care contine vitamina K2 naturala, si un vas termoizolant Yena.


Stiai ca vitamina K2 este esentiala pentru utilizarea eficienta a calciului in organism si pentru sanatatea vaselor sanguine? Stiai ca majoritatea populatiei sufera de o deficienta de vitamina K2 si ca acest lucru se intampla mai ales in afara continentului asiatic?

Vitamina K2 naturala este produsa de diferite specii de bacterii. Alimentele fermentate, precum branza si laptele covasit, sunt alegeri bune ca sursa naturala de vitamina K2. Aceste alimente au insa un nivel relativ scazut de vitamina K2, necesitand un consum mare. Cea mai buna pentru aceasta vitamina este mancarea traditionala japoneza Natto, obtinuta din soia fermentata. Acest fel de mancare este neobisnuit de bogata in vitamina K2 naturala.
In numeroase studii, consumul de Natto din Japonia a fost asociat cu imbunatatirea concentratiei de vitamina K 2 in organism, a sanatatii oaselor si arterelor.

In lumea vestica, acest fel de mancare nu se prea gaseste in magazine si nu este preferata din cauza mirosului si gustului ciudat pe care il are.

Mena Q7® Vitamina K2 naturala PlantExtrakt este :
•    esentiala pentru utilizarea eficienta a calciului in organism
•    Sustine sanatatea vaselor sanguine
•    Scade riscul de aparitie a afectiunilor sistemului circulator
•    Asigura sanatatea oaselor
•    Reduce incidenta afectarii densitatii osoase
•    Utila copiilor pentru sustinerea dezvoltarii oaselor la pubertate
•    Utila adultilor si persoanelor de varsta a treia pentru mentinerea sanatatii oaselor si a arterelor

Ce trebuie sa faci ca sa castigi?
Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga un premiu in valoare de 75 ron oferit de PlantExtrakt! Oferim cate 2 premii pe saptamana, timp de 4 saptamani. Castigatorii vor fi anuntati aici, in pagina de concurs, si pe Facebook, pe 11 februarie, la sfarsitul concursului.

Castigatoare:
Saptamana 1: Hristian Ina si Huhurez-Mihaila Alina
Saptamana 2: HUTU Mihaela si Iacob Alina
Saptamana 3: Iancu Elena si IATAN GHEORGHE
Saptamana 4: Ichim Alexandra si IFTIME CRISTINA

Regulamentul concursului

related posts

Modifică setările cookies