CONCURS: Fii creativa! Invata sa-ti decorezi singura locuinta!


Vrei sa inveti cum sa-ti pui in aplicare creativitatea pentru decorarea locuintei? Iti doresti sa ai o casa personalizata si cocheta, intocmai ca si tine? Spune-ne de ce vrei sa mergi la cursul de „Home Improvement & Do it yourself” de la Universul DallesGO, iar cel mai convingator comentariu castiga! 


Cursurile de la Universul DallesGO sunt destinate oamenilor creativi, cu idei neasteptate care au nevoie de solutii pe masura si de inspiratie constanta. In cadrul workshopurilor, se vor realiza lucrari handmade de catre participantii care doresc sa imprime obiectelor din casa amprenta personala si urmaresc sa afle cum pot reda un suflu nou obiectelor vechi de mobilier.

Vei invata sa combini culorile si texturile, sa te folosesti de lumina si sa profiti la maximum de spatiul disponibil, vei afla trucuri pentru incaperi mici sau multifunctionale. Vei realiza propriile elemente decorative si vei reconditiona piese vechi de mobilier sau accesorii, iar la sfarsitul celor 12 saptamani vei reusi saschitezi un plan coerent de imbunatatire a propriei locuinte.

Ce trebuie sa faci?

1. Da like la pagina de Facebook Perfecte.ro

2. Arata-ne ca esti pasionata de designul interior
Pe wall-ul Perfecte.ro vom posta o intrebare, la care trebuie sa raspunzi intr-un mod cat mai creativ. CLICK AICI SA VEZI INTREBAREA.

La sfarsitul campaniei, va fi ales cel mai original raspuns, desemnarea facandu-se de catre echipa redactionala a site-ului. Castigatorul va fi anuntat pe site-ul www.perfecte.ro si pe pagina de Facebook a site-ului, la sfarsitul campaniei, respectiv in data 7 noiembrie.

Citeste aici regulamentul concursului!

CASTIGATOARE: Melania Trandafir

"Sunt o persoana creativa. Imi place schimbarea, noul, imi place sa creez de la machiaj, coafura, accesorii, la tablouri si obiecte decorative. E ceva cu care m-am nascut, ceva ce fac cu dedicatie, rabdare si pasiune. Cand m-am mutat in noua locuinta dupa ce am terminat curatenia, pentru ca nu era varuit si a doua zi aveam oaspeti, am stat pana la 3 dimineata sa fac un tablou pe care sa-l incadrez intr-o urma de televizor care ramasese ca un chenar pe perete. Din toamna anului viitor vreau sa incep facultatea de arte plastice insa, sunt constienta ca am multe lucruri de invatat iar acest curs pe care mi-l doresc foarte mult, mi-ar fi de un real folos! Ciao!"


 

related posts

Modifică setările cookies