CONCURS: Vezi daca ai castigat un curs de stilism!


Esti pasionata de moda si de tot ce inseamna construirea stilului? Iti dam ocazia sa inveti sa fii stilista, de la profesionistii din domeniu. Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la o intrebare pe pagina noastra de Facebook si sa ne convingi ca meriti sa fii castigatoarea.


Cursurile Universul DallesGO se adreseaza persoanelor care doresc sa-şi creeze un stil vestimentar sub indrumarea unui specialist, cautand sa-si formeze o cultura vasta in domeniu. Cursul va urmari transformarile de atitudine în moda si etapele sale de reinventare, punand accentul si pe adaptarea la tendinte.

Ele vor fi tinute de catre stilistul Marian Palie. Acesta a colaborat cu cele mai importante reviste din Romania, din 2006 până în 2010 lucrand pentru revista ELLE. Asa cum il descrie presa locala: „Marian este combinatia paradoxala dintre firea de artist si meticulozitatea de ceasornicar.” La momentul actual, lucreaza la show-uri de moda pentru Berlin Fashion Week si se implica in proiecte de consultanta de brand.

Ce trebuie sa faci?

1. Da like la pagina de Facebook Perfecte.ro

2. Arata-ne ca poti sa fii stilista
Pe wall, vom posta o fotografie cu o vedeta aleasa de noi. Trebuie sa raspunzi la intrebarea „Daca ai fi stilist, ce ai schimba in tinuta prezentata?” CLICK AICI SA VEZI INTREBAREA.

La sfarsitul campaniei, va fi ales cel mai original raspuns, desemnarea facandu-se de catre echipa redactionala a site-ului. Castigatorul va fi anuntat pe site-ul www.perfecte.ro si pe pagina de Facebook a site-ului, la sfarsitul campaniei, respectiv in data 17 octombrie.

Citeste regulamentul aici!

CASTIGATOAREA este: MaraMara. Felicitari! Citeste mai jos cum ar schimba ea tinuta lui Jennifer Lopez!

"Varianta 1 1.As renunta la ochelarii de soare 2.As renunta la cizmele animal print deoarece creeza... efectul de incarcat ,prea mult pentru o singura tinuta,totodata si dau impresia de mai scund.Jenifer Lopez nu este o tipa inalta,iar acest gen de cizme ii scurteaza picioarele facand-o sa para si mai scunda,parca aruncata de cineva in perechea aia de cizme inotatoare. .Le-as inlocui cu o pereche de botine negre d.in piele nelacuita, sa accentueze picioare tonifiate si frumos bronzate 3.as renunta la decolteu prin inchiderea celorlalti nasturi existenti sau as folosi pe dedesubt un maieu negru mai putin decoltat,as renunta la lanticul de aur deoarece nu se potriveste deloc acestei tinute. 4.as accesoriza tinuta cu o geanta Chanel neagra cu lant purtata lejer pe umar 5.Parul l-as impleti intr-o coada si l-as aranja intr-o parte sa cada lejer pe rochie.
Varianta 2:Renunt la ochelarii de soare si la cizme si le inclouiesc cu o pereche de pantofi negri cu bot ascutit si cu toc cui inalt de 10 cm.Rochia devine bluza si este purtata cu p pereche de pantaloni lungi evazati cu talie inalta negri uni,inlaturam definitv manecile rochitei devenita acum bluzita ,la gat accesorizam cu un colier negru lat din material , in mana un clutch negru ,unghii negre scurte. Parul prins intr-un coc la spate sau in crestetul capului,un coc elegant,prins intr=o coada de cal cu o clama dreapta neagra,eleganta,dreapta la ceafa link-ul cu clutch accesorizat la tinuta"

 

related posts

Modifică setările cookies