CONCURS: Pregateste-te de sezonul cald. Scapa definitiv de celulita cu Pharmaceris C


Nu–i asa ca nu mai suporti celulita cea nesuferita? Te gandesti mereu ca se apropie sezonul cald si ai vrea sa porti in voie hainele, fara sa mai fii stresata ca pielea ta nu arata asa cum ar trebui ?


Produsele specializate Pharmaceris C asigura o diminuare efectiva a celulitei. 

CELLU FREE PRE Peeling anticelulitic pentru corp

Este un produs recomandat pentru curatarea zilnica a pielii. Ajuta la diminuarea celulitei si netezeste pielea.Asigura o îngrijire perfecta a pielii si îndeparteaza stratul de celule moarte ale epidermului. Masajul cu ajutorul particulelor exfoliante stimuleaza microcirculatia pielii si accelereaza procesele metabolice (arderea grasimilor, eliminarea toxinelor).

CELLU FREETM 1 Gel-crema anticelulitic 

Este un produs creat pentru diminuarea celulitei, precum si pentru remodelarea corpului.

Complexul    inovator IM   FORMULA™, descoperit de Laboratoarele Pharmaceris, protejeaza fibrele de colagen si previne degradarea acestora; îmbunatateste elasticitatea pielii, îi reda fermitatea si reduce diminueaza celulita. Sistemul unic pe baza de aminoacizi DERMÈ™SYSTEM cu L-carnitina patrunde în straturile cele mai adânci ale pielii, acolo unde se formeaza celulita. Imediat dupa aplicare se observa o imbunatatire a gradului de elasticitate si catifelare a pielii( devine hidratata si moale la atingere).

Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga un premiu Cellu Free Peeling+ Cellu Free Gel in valoare de 130 ron/premiu. Se acorda 8 premii in total.

CASTIGATOARE:

Angela Eva
Adriana Laura
Radu Marilena
Baldigau Andreea Cristina
Miu Evelina
TIPRIGAN LUCIA 
Bianca Lazariuc 
Horbuli Catalina 

related posts

Modifică setările cookies