CONCURS: Scapa de imperfectiunile tenului cu Pharmaceris F. Vezi daca ai castigat unul din cele 10 seturi de cosmetice


Vrei un ten impecabil, care nu doar sa-ti camufleze problemele, dar sa le si rezolve? Te invitam sa incerci noul fond de ten Pharmaceris. Trebuie doar sa completezi un formular de inscriere si poti fi una din cele 10 castigatoare a unui set alcatuit dintr-un fond de ten fluid Pharmaceris F, nuanta Sand si o lotiune de curatare Pharmaceris A PURI-SENSIMIL.


Daca ai pielea sensibila, cu probleme, usor iritabila si ai nevoie de un fond de ten fluid, te ajuta Pharmaceris F. Gama include o serie de fonduri de ten corectoare fluide, delicate, cu efect intens si de lunga durata, care au fost testate si sunt foarte bine tolerate de pielea sensibila si cu probleme. 

Datorita consistentei usoare si utilizarii SISTEMULUI INOVATOR CORECTOR DE NOUA GENERATIE, fluidul nu incarca inutil tenul si nu creeaza impresia de masca, iar rezultatul se mentine timp de 10 ore( testat).

Fondul de ten fluid Pharmaceris F este recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil. Ajuta la camuflarea imperfectiunilor (pigmentatie neregulata, capilare dilatate, cicatrici post-acneice, cearcane, acnee rosacee) si confera un colorit uniform si natural al pielii. Este un produs testat si foarte bine tolerat de pielea sensibila. NU CONTINE CONSERVANTI, PARABENI SI SUBSTANTE PARFUMATE ! Microcapsulele de filtre minerale protejeaza impotriva actiunii nocive a razelor UVA si UVB

 

Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 10 premii  oferite de Pharmaceris. Fiecare premiu  consta intr-un fond de ten fluid Pharmaceris F, nuanta Sand si o lotiune de curatare Pharmaceris A PURI-SENSIMIL si este in valoare de 87 ron.

Citeste regulamentul concursului!

CASTIGATORI:
Saptamana 1:

Dascalu Ioana Dorina
Morariu Roxana-Mihaela
Calu Elena
Dovan Cristina
Ana Constanta

 

Saptamana 2
Elena Petre
Morar Andra Diana
Durchi Elena
Larisa Filip
Enachescu Mihaela-Irina

related posts

Modifică setările cookies