CONCURS: Zboara in orasele modei cu BLUE AIR si Perfecte.ro!


Vrei sa vizitezi marile orase ale modei? Perfecte.ro iti da ocazia! Impreuna cu Blue Air, iti oferim un zbor dus- intors catre Milano, Paris, Roma, Londra sau Barcelona, in orice perioada iti doresti tu. Ce mai astepti? Inscrie-te la concurs!


Conditii de participare:
1. Devino fana Perfecte.ro pe Facebook

2. Completeaza formularul de inscriere si raspunde la cele 2 intrebari din pagina rezervata concursului. Pentru cele doua raspunsuri corecte, vei primi cate un punct.

3. Fecare participanta poate sa obtina zilnic puncte bonus.
-    Punctele bonus se obtin cu ajutorul codurilor bonus (ex. smart flying, Check-in online gratuit etc) care vor fi publicate in corpul unei stiri postate pe www.perfecte.ro
 
Aceasta stire va fi publicata si pe Facebook cu mentiunea “Aici poti gasi codul bonus pentru concursul” si, de asemenea, se va afla in newsletter-ul zilnic
-   Codurile se schimba in fiecare zi. Un user poate inscrie in pagina de concurs un singur cod pe zi (24ore)

Premii:
La fiecare doua saptamani vor fi desemnate 2 castigatoare, pe baza numarului de puncte acumulate. Biletele de avion sunt deschise, adica fara data de plecare/intoarcere si fara destinatie.

Vor fi 7 etape de concurs in noiembrie, decembrie, ianuarie si februarie, in intervalul 25 noiembrie 2010 – 27 februarie 2010.

Iarna asta nu te prinde nepregatit pentru ca Blue Air a facut lista destinatiilor de iarna la un buget prietenos.
Rezerva din timp bilete din orarul de iarna sau de vara la cele mai bune preturi pentru o vacanta in Spania, Germania, Anglia, Italia, Irlanda, Franta, Belgia sau Cipru.


Descoperea toate destinatiile noastre pe www.blueairweb.com.
Blue Air, o companie romaneasca aproape de inima ta.
 

Citeste tot regulamentul concursului aici!

INSCRIE-TE LA CONCURS!

SA DAM STARTUL: codul bonus din data de 25.11.2010 este: Iarna asta alege destinatiile Blue Air

Bafta!

related posts

Modifică setările cookies