Continuarea imaginii e dovada clara ca iubirea exista cu adevarat. Povestea lor te va emotiona pana la lacrimi


Taylor Morris, un tanar de 23 de ani, si iubita lui, Danielle, au fost si sunt inca un exemplu pentru toti cei din jurul lor.


Barbatul, originar din Cedar Falls, Iowa, a urmat imediat dupa terminarea liceului o cariera in Marina militara si a ajuns membru al unei grupe elitiste de soldati, numita EOD (Explosive Ordinance Disposal). Mai exact, facea parte din echipa care ajungea intotdeauna prima pe un teren de lupta si curata locul de explozibili pentru ceilalti colegi ai lor, riscandu-si propriile vieti in fiecare clipa.

La inceputul lui 2012, Taylor a fost trimis in misiune in Afganistan, unde, insa, dupa numai cinci luni, a suferit in grav accident, in urma caruia si-a pierdut ambele brate si picioarele. O bomba artizanala i-a luat membrele, insa nu si curajul, determinarea si oamenii dragi, care i-au fost alaturi tot timpul.

Socati de vestea ca prietenul lor a trecut printr-un asemenea necaz, amicii lui Taylor s-au mobilizat exemplar si au facut tot posibilul sa-l ajute: au creat un site, pagini pe retelele de socializare, tricouri si bratari cu mesaje si au planificat si evenimente caritabile. Povestea lui impresionanta a ajuns pe 31 mai pe un site foarte popular - thechive.com, iar donatiile au inceput sa curga in timp record. In 45 de minute de la publicarea cazului, se stransesera deja peste 27.000 de dolari pentru a-l ajuta pe Taylor sa traiasca o viata normala, iar dupa patru ore suma ajunsese la 100.000$.

O alta persoana care nu l-a parasit la greu a fost Danielle, iubita din liceu care i-a fost cel mai mare sprijin cand acesta nu putea face nimic de unul singur: ea il cara in brate pe scari, ea ii dadea de mancare si mergea cu el la fiecare sedinta de antrenament.

Dupa ce si-a primit protezele si a invatat sa le foloseasca, Taylor s-a casatorit cu jumatatea sa si a dovedit inca o data ca atitudinea de invingator nu poate fi curmata de nimeni si nimic.

Iata superba poveste de iubire a celor doi spusa in 22 de imagini:

 

SURSE FOTO:

http://timdoddphotography.com

http://www.taylormorris.org/

https://www.facebook.com/TaylorMorrisCommunitySupport

gaby-hiddles-hemzy.tumblr.com

related posts

Modifică setările cookies