Copiaza stilul de gravida al lui Kim Kardashian.Cine e vedeta care a recunoscut ca se inspira de la sotia lui Kanye West


Chrissy Teigen si sotul ei John Legend sunt buni prieteni cu Kim & Kanye, asa ca nu este de mirare ca stilul vestimentar din timpul sarcinii al celor doua vedete este destul de asemanator. Chrissy chiar a recunoscut ca i-a cerut sfaturi lui Kim Kardashian legate de vestimentatia din timpul sarcinii. 


Chissy Teigen este genul acela de femeie care arata fabulos in orice situatie...Chiar si in controversatele haine purtate de Kim Kardashian in timpul celei de-a doua sarcini. Sotia lui JOhn Legend, care asteapta primul ei copil, a dezvaluit ca stilul lui Kim a influentat-o destul de tare.

Kim Kardashian a sfatuit-o pe Chrissy sa poarte haine practice si comode...desi multe dintre tinutele purtate de ea nu s-au incadrat tocmai in acest tipar. "Mi-a spus sa port haine elastice", a dezvaluit Chrissy.

Chrissy Teigen a marturisit ca adora sa isi etaleze burtica. "Suntem amandoua norocoase - si eu, si Kim - ca sotii nostri considera sarcina a fi ceva sexy. Mi-a placut mult cum si-a evidentiat Kim burtica...si se vedea ca si lui Kanye ii place", a spus sotia lui John Legend.

Chrissy a povestit cum si-a cumparat de la un magazin accesibil o rochie stil tub, elastica, in toate culorile si dimensiunile, de la S la XL. "O pot purta si accesoriza intr-o multime de feluri. Pot face si fusta din ea. Am cumparat vreo 45", spune vedeta :)

related posts

Modifică setările cookies