Copila minune a Hollywood-ului a ajuns sa pozeze topless. Fanii au ramas blocati cand au vazut imaginile sexy


Din inocenta Abigail Breslin de odinioara, cunoscuta publicului datorita rolului din filmul “Signs”, nu a mai ramas nimic. Actrita trece printr-un proces amplu de transformare dintr-o copila cuminte si ascultatoare intr-o adolescenta sexy si ispititoare.


Blonda in varsta de 17 ani a ales sa-si puna in valoare tineretea si prospetimea varstei si sa demonstreze tuturor ca a depasit perioada copilariei, printr-un pictorial realizat de celebrul fotograf Tyler Shields, in care aceasta a aparut in ipostaze surprinzatoare.

Cu parul deschis la culoare si un machiaj strident in jurul ochilor, actrita a pozat goala, acoperindu-si discret partile intime ale corpului. Fotograful a reusit sa arate publicului o alta latura a actritei decat au fost ei obisnuiti sa vada, de data aceasta una provocatoare si oarecum nepotrivita pentru varsta vedetei, care nu a implinit inca 18 ani.

“Am vrut sa-i schimb imaginea, sa fie ceva simplu, dar unic. Este subiectul perfect pentru asa ceva. Este incredibil de talentata, frumoasa, asa cum nimeni nu a mai vazut-o pana acum. A fost interesant sa fac asta, sa arat lumii pe cineva, asa cum nimeni nu l-a vazut niciodata.”, a explicat fotograful viziunea pe care a avut-o in momentul in care a decis sa realizeze acel pictorial.”

“Abigail s-a maturizat mult in ultima perioada si a fost simplu sa realizez aceste fotografii cu ea. A stiut exact ce are de facut si a executat ca atare. Cu siguranta se va bucura cand va privi aceste fotografii peste 40 de ani.”, a completat artistul.

Ce parere ai despre fotografiile pe care le-a realizat actrita? Consideri ca a exagerat cu acest pictorial avand in vedere faptul ca are doar 17 ani?

FULLSCREEN
Copila minune a Hollywood-ului a ajuns sa pozeze topless. Fanii au ramas blocati cand au vazut imaginile
  • /


related posts