Coregraful a ras de ea cand s-a pozat asa. Cat a slabit blonda din showbiz dupa criticile lui acide


La numai 31 de ani, vedeta de televiziune si cantareata Aubrey O'Day ajunsese sa acumuleze un numar foarte mare de kilograme, lucru care nu a facut decat sa-i strice imaginea.


Celebritatea nu te scapa de problemele cauzate de kilogramele in plus. In ciuda conturilor mari din banci si a nenumaratelor posibilitati de a avea un trup de invidiat, si vedetele reusesc cu greu sa-si controleze greutatea. Dovada este Aubrey O'Day.

Dupa ce s-a transformat intr-o femeie cu forme mai mult decat voluptoase si a fost nevoita sa suporte ironiile care se faceau pe seama noilor proportii, blonda s-a hotarat sa-si recapete formele care au consacrat-o. Acum, diva a ajuns sa poarte o marime mult mai mica la haine, iar acest lucru nu a fost decat efectul criticilor pe care le-a primit chiar din partea celor din echipa care se ocupa de ea.

Recent, fosta componenta a trupei Danity Kane devenita vedeta de televiziune, model si actrita, a aparut la cateva evenimente mondene in care a purtat haine sexy si le-a demonstrat tuturor rautaciosilor ca poate fi din nou in forma daca isi propune acest lucru.

related posts

Modifică setările cookies