Corina, Adela Popescu si Dana Rogoz au pozat impreuna in costum de baie.Vezi cum arata cu adevarat. Imaginile video care demonstreaza ca nu e Photoshop


Trei dintre cele mai sexy vedete din Romania, Dana Rogoz, Adela Popescu si Corina, le arata fanilor, in revista W, ca sportul face minuni pentru silueta. Dana si Corina par ca au abdomenul sculptat, cu musculatura foarte frumos definita.


Daca Dana si Corina au ales un costum de baie in doua piese, Adela Popescu poarta un costum intreg negru, care ii pune in valoare picioarele lungi de fotomodel.

Corina apare in pictorial si in compania a sapte barbati pe jumatate dezbracati. Purtand doar un costum de baie si o pereche de sandale de tip gladiator, Corina este inconjurata de mai multi antrenori de fitness cu siluete impresionante.

“Mi-a placut ideea acestei sedinte foto. Am pozat alaturi de cei mai sexy antrenori de fitness, toti cu patratele pe abdomen, iar fiecare dintre ei se straduia sa ma impresioneze cu atuurile lui fizice. Eu eram singura femeie intre ei, acea Eva pe care si-o doresc toti si n-o poate avea niciunul. Pentru ca au poftit la fructul oprit, am avut grija de ei si i-am hranit cu tort raw vegan. A fost o experienta amuzanta”, spune Corina.

Cantareata a ramas surprinsa sa constate ca antrenorii de fitness sunt mai obsedati de silueta decat femeile. “Barbatii alaturi de care am pozat sunt demni de pus in rama. Sunt mai stricti in regimul lor de viata decat toate femeile pe care le cunosc. Mananca corect, isi numara fiecare portie de mancare si nu gresesc niciodata. Nu viseaza la prajituri, se feresc de sucuri si au taiat complet de pe lista lor carbohidratii. In plus, sunt la sala in fiecare zi si trudesc din greu. Un corp ca al lor presupune sacrificii uriase si munca pe masura”, continua Corina.

related posts

Modifică setările cookies