Corina Bud, din ce in ce mai indrazneata. Vezi fotografia ultra sexy la care fanii i-au reprosat ca cerseste like-uri pe Facebook


Corina Bud se mandreste cu o silueta de fotomodel si nu se jeneaza sa isi puna in valoare corpul prin tinute extrem de indraznete. Vedeta a vrut sa le arate si fanilor ca este intr-o forma fizica excelenta si a postat o fotografie ultra sexy.


Cantareata isi arata latura ei sexy, aparand in tinute extrem de sumare. In valurile marii, Corina poarta un costum de baie intreg, care insa ii lasa mare parte din posterior descoperita.

Daca majoritatea fanilor au fost incantati de ceea ce au vazut, au fost si o parte care i-au reprosat ca cerseste like-uri postand pe Facebook fotografii cu posteriorul.

Totusi, fanii fideli i-au luat apararea Corinei. "Ce va mai plangeti?!? Asta cereti, asta primiti. Pun pariu ca daca ar avea 100 kg si aparat dentar nu ar mai avea nici un sfert din succesul de acum.Foooarte rar un artist e apreciat cu ochii inchisi de catre public. Imaginea conteaza in orice domeniu!", a comentat un fan.

Nu este prima oara cand fanii  comenteaza negativ fotografiile Corinei. La un moment dat, de exemplu, i-au reprosat pozitia "indecenta" in care apare in imaginea de mai jos!

Nici miscarile lascive de la repetitii nu i-au incantat pe toti fanii.

related posts

Modifică setările cookies