Corina Caragea s-a pozat cu Ronaldo  


Corina Caragea a facut Revelionul 2011 la 39 de grade celsius, masurate insa de termomentrul medicinal, nu de cel ambiental. Aflata la Londra alaturi cu cativa prieteni pentru a sarbatori intrarea in noul an, dar mai ales ziua ei de nastere, pe 31 decembrie, Corina a primit primul cadou din partea vremii: o raceala de toata frumusetea.
 


Odata ajunsa in Londra, unul din orasele ei preferate, desi se simtea rau, Corina nu a rezistat si s-a plimbat ore in sir pe strazi, a vizitat ce nu bifase in vizitele anterioare, a gasit un loc ideal pentru a vedea artificiile si a simtit pe pielea ei ce inseamna o capitala europeana intr-o zi de sarbatoare: “A fost prima data cand am nimerit de sarbatori intr-o capitala europeana, asa ca m-a uimit aglomeratia. Era coada peste tot, daca voiai sa intri in magazin, la restaurant, la muzeu, sa faci poze cu figurile de ceara, sa platesti ce ai cumparat, sa intri la metrou, peste tot era coada, cuvantul de ordine al vacantei noastre a fost "coada". Eu eram a treia oara la Londra, vazusem deja Buckingham Palace, Turnul Londrei sau British Museum, asa ca acum am ales sa stam langa Catedrala St. Paul, o zona linistita dinspre care am reusit sa vedem perfect spectacolul de artificii de la London Eye.”, povesteste vedeta Pro Tv.

Printre focuri de artificii, Corina si-a sarbatorit si ziua de nastere alaturi de prietenii ei, intr-un bar din Soho, iar a doua zi a vizitat si celebrul Muzeu al figurinelor de ceara Madame Tussouds unde l-a revazut pe prefaratul ei, Lewis Hamilton, dar si pe Cristiano Ronaldo. “Prima zi din 2011 am inceput-o cu curaj - o plimbare inapoi in istorie - istoria sangeroasa a Londrei - The London Dongeon - un loc unde sunt  reproduse evenimente istorice ca Marele Incendiu din 1666, epidemia de ciuma, torturi medievale, Jack the Ripper. Actorii de acolo isi fac foarte bine treaba, dar nu m-au speriat prea tare.”, rememoreaza Corina.

Intoarsa in tara, prezentatoarea Stirilor Pro Tv din Sport,  a mai avut parte de o surpriza. Desi credea ca are vedenii de la febra, Corina si-a dat seama ca era adevarat. Prietenii ei, care nu au fost alaturi de ea in excursia londoneza, au asteptat-o la aeroport cu un tort simpatic, in forma de gargarita si i-au cantat chiar acolo, in cor, “La multi ani”

FULLSCREEN
Corina Caragea s-a pozat cu Ronaldo  
  • /

related posts

Modifică setările cookies