Coronavirus are propria melodie! Românii, mai inventivi ca niciodată


Indiferent de problemele pe care le au, românii dau dovadă de fiecare dată că pot să facă haz de necaz și că nicio greutate nu îi doboară.

Tag-uri: #coronavirus

În plină epidemie mondială, când toată planeta este îngrozită de coronavirus, câțiva tineri din țara noastră au lansat melodia și videoclipul „Corona-i virus chinezesc”, care a depășit deja 100.000 de vizualizări pe YouTube.

Piesa, pe care mulți au catalogat-o drept manea, se vrea a fi o melodie populară și a devenit rapid virală în mediul online, nu datorită liniei melodice sau a versurilor, ci din cauza modului în care este interpretată și a modului în care clipul a fost filmat.

„Pe români s-au testat multe, și plăcute, și urâte” și „Românu-i din oțel, nicio boală nu dă în el” sunt doar câteva dintre versurile melodiei care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Așa cum era de așteptat, comentariile au fost pe măsură și demonstrează la ce nivel se situează „Corona-i virus chinezesc”. „România a ajuns la apogeu” și „Dansatorii cred că sunt copiii lui Fernando de la Caransebeș” sunt doar câteva dintre sutele de comentarii.

Vezi și: Noul bilanț al epidemiei de coronavirus. Doi pasageri de pe nava Diamond Princess au murit

related posts