Corp musculos, de atleta. Cum arata la 19 ani fiica Madonnei, Lourdes Leon


E greu de crezut ca fetita cu sprancene proeminente pe care Madonna a lua cu ea la toate evenimentele a crescut si este domnisoara in toata regula. Lourdes Leon, fiica artistei si a dansatorului Carlos Leon, are 19 ani si e de nerecunoscut.


Desi Madonna incearca sa o tina, deocamdata, departe de lumea mondena, Lourdes atrage paparazzi ca un magnet. Cu asemenea corp, nici nu e de mirare.

Lourdes este in forma maxima si starneste interesul angajatilor publicatiilor mondene, care o urmaresc de fiecare data cand au ocazia. Recent, ei au surprins-o pe strazile din New York, etalandu-si noile tatuaje, imbracata intr-un top alb si decoltat si o fusta mini de blugi.

Pentru a demonstra cat de importante sunt femeile si fetele din viata ei, tanara de 19 ani si-a tatuat recent cuvantul "MOM" pe degete, dar si numele "MERCY" pe brat. Evident, Madonna si surioara ei mai mica sunt cele carora le-a dedicat aceste desene permanente pe piele, care ii completeaza look-ul excentric.

La fel ca parintii ei, Lola a mostenit pasiunea pentru arta si, in prezent, este studenta la Universitatea din Michigan, la programul de teatru, dans si muzica, acolo unde a studiat si mama sa in trecut.

Intr-un interviu acordat in cadrul emisiunii lui Carson Daly, Madonna a marturisit ca i-a oferit fiicei sale trei sfaturi legate de aceasta perioada importanta a vietii ei: "Incearca sa faci totul cu moderatie. Incearca sa nu-ti distrugi toti neuronii. Incearca sa mergi la cursuri".

related posts

Modifică setările cookies