Corpul care face furori printre fotbalisti. Melissa Castagnoli, la plaja, intr-un bikini care ii evidentiaza atuurile


Aparitiile ei se transforma mereu intr-un punct de interes pentru paparazzi si nici nu e de mirare de ce! Melissa Castagnoli arata incredibil de bine in bikini, indiferent de forma si dimensiunea lor.


Cunoscuta drept una dintre fostele cuceriri ale lui Mario Balotelli, Melissa Castagnoli profita de soarele arzator din Miami, acolo unde se afla pentru a-si fixa bronzul seducator si a se relaxa dupa un an de proiecte solicitante in televiziune si modelling.

Surprinsa de paparazzi intr-o zi obisnuita din viata ei, italianca a optat pentru un costum de baie format din doua piese, negru, care i-a subliniat talia minuscula, coapsele generoase, bustul apetisant si posteriorul ferm. La fel ca in alte ocazii, si de aceasta data Melissa a reusit sa atraga atentia trecatorilor atat datorita costumului ei, semn ca a meritat sa castige titlul Miss Reggio Emilia 2009.

Bruneta focoasa este o prezenta obisnuita in cadrul prezentarilor de moda din Italia, dar si a concursurilor de frumusete, iar in urma cu patru ani a fost iubita fotbalistului Mario Balotelli, pe care l-a dat gata cu silueta ei. Din pacate insa, ea nu a reusit sa-l cuminteasca pe sportivul rebel.

Tanara a fost chiar implicata intr-un scandal destul de mare la sfarsitul anului 2010, atunci cand fotbalistul s-a despartit de ea in direct, in timpul unei emisiuni TV, fix cand lucrurile pareau sa mearga foarte bine dintre ei. De altfel, Melissa chiar acceptase sa se mute cu el in Londra pentru a-i fi alaturi jucatorului.

In trecut, Castagnoli a mai fost protagonista unui incident minor, dupa ce o colega a batut-o, fiind geloasa din cauza frumusetii sale. In urma bataii, s-a ales cu nasul fracturat.

related posts

Modifică setările cookies