Corpul lui Kim Kardashian nu este unic. Cine este vedeta care are aceeasi silueta tip clepsidra ca a lui Kim. Faci diferenta intre ele?


Kim Kardashian se mandreste cu silueta sa tip clepsidra, pe care si-o pune in valoare cu outfituri mulate si sexy. Desi pana acum silueta sa atipica, cu talie ultra subtire, solduri foarte late si posterior generos, era considerata unica in showbiz, iata ca mai exista o vedeta cu un corp similar.


In varsta de 28 de ani, Coleen Rooney a devenit celebra in Anglia dupa ce s-a casatorit cu un fotbalist faimos, Wayne Rooney.

Mama a doi copii, Coleen a fost intotdeauna o femeie voluptoasa, care nu a cedat presiunii publice de a slabi. Frumoasa sotie de fotbalist se afla in vacanta impreuna cu familia sa, afisandu-si silueta armonioasa pe plajele exotice din Barbados.

Coleen Rooney are forme voluptoase si poate fi lejer confundata cu Kim Kardashian atunci cand apare in costum de baie. Vedeta britanica a devenit in urma cu un an mamica pentru a doua oara, avand doi baieti cu fotbalistul echipei Manchester United.

Desi in general presa tabloida este rautacioasa cu vedetele cu "sunculite" si "colacei", Coleen nu a fost niciodata criticata de tabloidele britanice. Dimpotriva, ziaristii englezi au laudat-o mereu pentru felul in care isi pune silueta voluptoasa in valoare.

Nici inainte de a naste, Coleen nu a fost mai supla, dupa cum se poate vedea in imaginea de mai jos.

related posts

Modifică setările cookies