Costumul de baie nu mai e suficient la plaja. Ce accesorii bizare si extrem de scumpe a purtat Rihanna pe un yacht de lux


Desi Rihanna are interdictie pe Instagram dupa zecile de fotografii controversate pe care le-a postat de-a lungul timpului, asta nu o impiedica sa apara pe reteaua de socializare.


Cantareata s-a lasat fotografiata in costum de baie de una dintre cele mai bune prietene ale sale si apoi a postat imaginile pe contul acesteia de Instagram. Rihanna a pozat in zeci de ipostaze sexy, pe yachtul care o plimba in prezent prin sudul Frantei.

Cu multumea sa de tatuaje, cu parul ciufulit si cu cercelul pe care il poarta in nas, Rihanna poate fi usor confundata cu membra vreunui trib african :) Cantareata isi etaleaza silueta perfecta intr-un costum de baie nude, accesorizat cu o multime de inele, cercei si lanturi care ii inconjoara tot corpul.

Cel mai tare atrage insa atentia (pe langa cercelul din nas, desigur!), colierul in valoare de 5,250 de dolari pe care il poarta la gat - Freeform Turquoise Necklace.  Adunate, bijuteriile purtate de Rihanna la plaja se apropie de suma de 30.000 de dolari.

Pe yachtul distractiei nu apare pana acum niciun barbat. Rihanna isi face de cap cu fetele, dansand, band cocktailuri si lasandu-se pozata in ipostaze sexy.

related posts