Courtney Stodden a trecut peste drama suferita si a revenit la look-ul sau provocator. Cum a aparut Mireasa minora


Mireasa Minora a divortat de sotul ei in varsta de 56 de ani si nu in urma cu mult timp a pierdut o sarcina, lucruri despre care spunea, la momentul acela, ca au traumatizat-o. Acum pare sa fi revenit la vechile obiceiuri, iar Courtney, in varsta de 22 de ani, atrage paparazzi in jurul ei la fiecare iesire din casa.


Courtney si-a atras numele de Mireasa Minora datorita mariajului sau cu actorul Doug Hutchinson. Cei doi s-au cunoscut cand blonda avea doar 17 ani si au fost impreuna 6 ani, de-a lungul carora au facut deliciul presei.

Fanii ei o pot recunoaste de la o posta: poarta numai fuste cat o palma, topuri cu decolteuri abisale si nelipsitii pantofi de striperita cu toc de cel putin 18 cm. Daca pentru o scurta perioada parea sa isi mai fi "cumintit" tinutele, acum si-a revenit si imaginile vorbesc de la sine.

Chiar si pentru a face curatenie sau pentru a cara cutii, Courtney se imbraca...corespunzator stilului sau. La ultima aparitie, blonda a aparut din nou intr-un costumas de culoare roz pal, cu tocurile impresionante, care par imposibil sa purtat, in picioare si cu un decolteul pe care nimeni nu poate evita sa il vada.

Vezi imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
Courtney Stodden a trecut peste drama suferita si a revenit la look-ul sau provocator. Cum a aparut Mireasa minora
  • /

related posts

Modifică setările cookies