Are 17 si incearca sa mearga pe role in nisip, alaturi de sotul ei de 51 de ani. Vezi imaginile penibile


Chiar si cand iese la o simpla plimbare cu rolele, mireasa-adolescenta Courtney Stodden se asigura ca toti ochii sunt pe ea.


Courtney a iesit saptamana trecuta in L.A. la o plimbare pe role, alaturi de sotul ei cu 3 decenii mai in varsta, actorul din X Files, Doug Hutchison.

Adolescenta a purtat doar o pereche de bikini cu steagul american, in timp ce sotul ei a preferat o pereche de blugi lungi si un tricou.

VEZI AICI IMAGINILE PENIBILE CU COURTNEY INCERCAND SA PATINEZE PE NISIP.

Cand nu e ocupata sa patineze pe nisip in bikin, Courtney se ocupa de site-ul ei, courtneystodden.com. Pagina oficiala a adolescentei are in fundal fotografii indecente cu Courtney, care sta intinsa pe un pat, acoperita doar cu un cearsaf.

Pe site, tanara de 17 ani se descrie numai in adjective superlative:

"In doar 9 luni - de cand s-a mutat la Los Angeles, in mai 2011 - adolescenta de 17 ani a atras atentia Hollywood-ului si a presei internationale cu frumusetea ei extraordinara, personalitatea captivanta si persistenta neinfricata de a fi mereu ea insasi".

Probabil ca, intr-adevar, casatoria cu un barbat cu 34 de ani mai in varsta si faptul ca si-a vopsit catelul roz si iese pe tocuri la jogging n-are nicio legatura cu "succesul" ei international.

 

related posts

Modifică setările cookies