Courtney Stodden, distrusa dupa despartirea de sotul ei: "Trairile sunt inca foarte puternice"


Mireasa Minora a vorbit in urma cu putin timp despre despartirea de sotul ei, Doug Hutchison. Courtney Stodden a dezvaluit ca trairile sunt inca foarte puternice cand vine vorba de el.


"Cred ca amandoi am observat cateva semne de atentionare. Suntem despartiti de doua luni si jumatate, e totul foarte recent, iar trairile puternice", a spus vedeta supranumita Mireasa Minora pentru US Weekly.

Tanara a specificat ca in acest moment atat ea, cat si Doug Hutchison incearca sa-si gaseasca fericirea pe cont propriu si ca le este foarte greu sa stea separati dupa 6 ani impreuna.

Desi nu are niciun talent special, Courtney Stodden s-a transformat intr-un adevarat personaj de tabloid dupa ce s-a casatorit la numai 17 ani cu un barbat de 51, sustinand ca il iubeste enorm.

Tanara, dar dornica sa se faca remarcata, mireasa minora si-a creat un stil vestimentar caracteristic, datorita caruia fanii o puteau recunoaste de la o posta: poarta numai fuste cat o palma, topuri cu decolteuri abisale si nelipsitii pantofi de striperita cu toc de cel putin 18 cm.

related posts

Modifică setările cookies