Courtney Stodden, fara strop de machiaj pe fata. Look-ul 100% natural al "miresei minore", o reala surpriza pentru toti


Nenumaratele straturi de fond de ten, genele false, mascara si dermatograful din abundenta si rujul de un rosu aprins s-au transformat in adevarate embleme de stil pentru Courtney Stodden. Cum arata insa "mireasa minora" fara machiajul puternic?


Intr-o imagine recenta publicata pe retelele de socializare, tanara i-a luat prin surprindere atat pe admiratori, cat si pe critici. Courtney a indraznit sa se pozeze fara strop de machiaj pe fata si sa-si arate adevarata infatisare. 

Cu tenul curat, lipsit de imperfectiuni, ea a demonstrat ca se bucura de o frumusete naturala pe care ar trebui sa o scoata in evidenta mai des.

Desigur, asa cum ii sta in fire, "mireasa minora" nu s-a putut abtine cand a venit vorba de articolele vestimentare purtate. Cu un top care i-a lasat la vedere abdomenul ferm si o pereche de bikini minusculi, tanara si-a pus in evidenta inca o data atuurile fizice.

La aproape 20 de ani, Courtney Stodden este una dintre cele mai controversate vedete, unul dintre motive fiind implanturile de silicon imense pe care si-a le-a pus in urma cu doi ani, iar al doilea casatoria cu un barbat mult mai in varsta decat ea.

Daca arata mai bine cu machiaj sau fara strop de fard pe chip, ramane sa ne spui tu in sectiunea de comentarii. Ce parere ai despre adevarata fata a "miresei minore"? Crezi ca ar putea sa mai lucreze la aspectul ei si sa renunte la stilul sexy pe care il adopta mereu? 

related posts

Modifică setările cookies