Courtney Stodden, in cel mai mic sutien cu putinta. Cum a ajuns sa se pozeze cea supranumita Mireasa Minora


Blonda celebra pentru formele ei siliconate a ajuns in atentia presei dupa ce, la 16 ani s-a casatorit cu un barbat de 51. Folosindu-se de faima proaspat dobandita, a incercat apoi sa-si faca un nume in showbiz.


Dupa doi ani si jumatate de casnicie cu actorul Doug Hutchinson, tanara a anuntat ca se desparte de sotul ei, spre surprinderea multora... care s-au mirat ca mariajul lor a durat chiar si atat.

Potrivit tabloidelor internationale, cea care a decis sa puna piciorul in prag a fost insasi Courtney, care incepuse sa se certe cu sotul. Cei doi s-au despartit si au stat separati un an, timp in care... si-au dat seama cat de mult se iubesc! Astfel, ei s-au recasatorit: "Eu si Doug am trecut prin atat de multe impreuna, iar asta nu a facut decat sa ne apropie si mai tare. Totul mi-a confirmat dragostea pe care i-o port", a spus Courtney.

"Dragostea si respectul meu pentru Courtney sunt nelimitate si abia astept ceremonia in care ne vom reinnoi juramintele de credinta si iubire. Suntem fericiti ca ne-am impacat", a adaugat atunci si barbatul, care ii face toate poftele tinerei lui sotii si o incurajeaza in orice demers.

Constienta de faptul ca de la impacare si pana in prezent presa nu i-a mai acordat aceeasi atentie dinainte si dornica sa se reafirme, Stodden a reinceput sa apara si sa se pozeze in ipostaze sexy, doar-doar va capata vreo aparitie. Astfel, ea s-a dezbracat complet de inhibitii si s-a lasat pozata in cel mai mic sutien cu putinta, care i-a scos in evidenta atuurile fizice:

 

I love you, Instagram fam! ❤️❤️❤️❤️❤️ #instagood #igers #instadaily #post #girlsofinsta #girls #love

A photo posted by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on

 

UK Fam; Watch me Monday on #cbbs #bitontheside ❤️ #lemonmouth

A photo posted by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on

related posts

Modifică setările cookies