Credeai ca are un ten perfect? Cum a fost surprinsa Lora fara machiaj, in miez de noapte


Frumoasa Lora este foarte apropiata de cei care ii urmaresc activitatea, asa ca de fiecare data cand are ocazia, artista posteaza cate ceva pe conturile pe care le are pe retelele de socializare.


De data aceasta, Lora a postat o fotografie care o infatiseaza in timp ce se distreaza alaturi de prieteni la o partida de "Jenga". Desi regulile sunt foarte simple, acesta necesita o oarecare indemanare si atentie, astfel incat, de fiecare data cand extragi o piesa din blocul turn, sa ai grija sa nu darami intreaga constructie.

Imbracata intr-o rochie taiata in zona taliei, artista a adaugat la fotografiile postate si o intrebare adresata fanilor si celor care ii urmaresc pagina de Facebook: "Voi ce faceti la ora asta?".

Intrebarea sa a primit o serie de raspunsuri, dar nici Lora nu a lasat lucrurile asa si a incins o discutie cu fanii. Daca intr-un raspuns aceasta le-a explicat fanilor cum e sa fi Lora, se pare ca perioda grea prin care a trecut, operatia si statul prin spitale au afectat-o destul de mult, lucru care se vede pe chipul ei: "Atunci cand voi imbatrani (sper) si voi muri, sa las in urma ceva frumos."

Va place cum arata Lora nemachiata? Ce nota i-ati da pe o scara de la 1 la 10?

related posts

Modifică setările cookies