Credeai ca era Robert Pattinson, dar nu era el. Cum arata dublura actorului, care i-a tinut locul in scenele de cascadorie din "Twilight"


Nu toate scenele in care a aparut vampirul Edward Cullen in "Twilight" au fost interpretate de actorul britanic. In momentele de maxima actiune, o dublura i-a luat locul lui Robert.


Desi nu este la fel de faimos ca actorul britanic, Paul Darnell a aparut in mult mai multe productii de succes decat Robert Pattinson.

"Man of Steel", "Captain America", "Battleship", "Twilight" sau "Fast Five" sunt doar cateva dintre peliculele de mega-succes in care l-ai vazut pe Paul, fara sa-l recunosti, insa.

Asta deoarece Paul Darnell lucreaza ca dublura-cascador si inlocuieste actorii din rolurile principale in scenele in care acestia risca sa se raneasca fizic si sa pericliteze, astfel, mersul filmarilor.

Mai jos il puteti vedea pe Paul machiat si imbracat pentru a-l inlocui pe Robert Pattinson intr-una dintre filmele "Twilight".

Robert i-a multumit, de altfel, public lui Paul pentru ca a fost dublura lui, atunci cand actorul si colegul sau, Cam Gigandet, au castigat "Cea mai buna lupta" in cadrul MTV Movie Awards, in 2009, pentru o scena din "Twilight".

"Twilight" nu este singura pelicula in care Paul ne-a pacalit ochiul, facandu-ne sa credem ca este Robert. Acesta l-a mai inlocuit pe actorul britanic si in cadrul catorva scene de actiune din filmele "Water for Elephants" si "Remember Me".

related posts

Modifică setările cookies