Crissy Teiger a surprins stafful unui intreg restaurant dupa ce a mancat un sandvis cu pui crispy. Afla ce a facut!


Sotia lui John Legend a facut recent senzatie intr-un restaurant american. Chelnerita care a servit-o pe Chrissy a ramas socata dupa ce a ridicat nota si a vazut bacsisul pe care l-a primit.  


Chrissy este o gurmanda declarata, asa ca nu trebuie sa ne mire cat valoreaza pentru ea mancarea preferata. Recent, modelul a luat masa cu familia si cativa prieteni la un restaurant american. Nota finala nu a depasit 200$, dar Chrissy a dat dovada de marinimie si i-a facut chelneritei o surpriza de proportii. In momentul in care tanara de 21 de ani, care a servit-o, a ridicat nota, a vazut ca primise un bacsis de 1000$!Chelnerita a declarat: “a intrat in restaurant cu aerul ei glam. Eram emotionata la gandul ca poate o sa fac ceva gresit. Toti imi spuneau ca voi primi un bacsis mare, iar eu ma rugam la Dumnezeu sa se intample asta”.

Femeia in varsta de 21 de ani a impartit banii si cu colegii ei, iar cu o buna parte din suma isi va repara masina. “A fost o experienta minunata”, a mai spus chelnerita. 

Ahh so excited #CravingsCookBook is now available in the UK!! Link in bio!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Se stie faptul cu modelul adora mancarea. Chrissy a lansat o carte de bucate in 2016, devenita bestseller, iar acum se pregateste sa scoata pe piata si al doilea volum.

related posts

Modifică setările cookies