Cristi Borcea nu mai vrea copii cu alte femei. "Valentina e ultima femeie din viața mea!"


Cristi Borcea s-a căsătorit luna trecută pentru a treia oară cu Valentina Pelinel. Fostul acționar dinamovist este hotarât ca aceasta căsnicie să fie ultima.


După trei relații și șapte  copii, Cristi Borcea spune că și-a găsit în sfârșit liniștea și echilibrul alături de Valentina Pelinel. 
Bărbatul în vârstă de 48 de ani spune că vrea să îmbătrânească alături de frumoasa femeie pe care a făcut-o doamna Borcea la sfârșitul lunii octombrie.

<Valentina e ultima femeie din viaţa lui Cristi Borcea! „My last, my everything”, cum e într-o melodie romantică. Ne spunem: «Eşti viaţa mea!» >  Un lucru e clar, doar cu Valentina voi mai face copii. Câţi o vrea Dumnezeu!", a declrat Borcea pentru Libertatea.sursa foto: Instagram


În vară, când va face botezul gemenelor, Borcea va face o petrecere de pomină. Omul de afaceri își va invita toți prietenii- și nu sunt deloc puțini- care ar fi dorit să participe și la nunta din Budapesta, dar n-au putut pentru că n-au fost invitați. 
  
 
Borcea a renunțat la sacourile roșii, pe care le purta cu mândrie pe vremea când facea legea la Dinamo. 
Acum îl îmbracă Valentina. Fotsul model internațioal alege toate hainele pe care le poartă Borcea. Are mână liberă la cumpărături, iar noul stil vestimentar al soțului ei este apreciat de toată lumea. 
 

"Ea îmi cumpără tot şi de toate. Tot, tot, vestimentaţie. Am încredere deplină în ea. Ea are răbdare, eu nu am. Ea mă completează. E mai diplomată, are răbdare. E şi ea sensibilă, ca şi mine, dar eu sunt ca o furtună, iar ea e curcubeul frumos ce iese după ploaie. Este şi ea calculată, nu e risipitoare, e tipicară, e la fel ca mine. De aceea facem perechea perfectă.", a mai declarat Borcea pentru sursa citată.

related posts

Modifică setările cookies