Cristi Borcea și Valentina Pelinel, nuntă de lux în Budapesta. Cum a arătat Valentina Pelinel în ziua nunții


Valentina Pelinel  și Cristi Borcea s-au căsătorit ieri, 30 septembrie, într-o ceremonie intimă și elegantă.


Fostul model internațional este însărcinată cu gemeni și a ales două rochii de mireasă care să îi ascundă burtica de gravidă. Pentru ceremonia religioasă, Pelinel a optat pentru o rochie de mireasă albă, elegantă, stil prințesă, cu trenă și broderie în partea din față. Și-a coafat părul în bucle lejere, de inspirație retro și a ales un voal lung. 

 

Pentru petrecerea care a avut loc la un restaurant  de lux din Budapesta, Valentina Pelinel a ales o altă ținută, mult mai sexy. Blonda în vârstă de  37 de ani a îmbrăcat o rochie scurtă, din voal de mătase, cu volane și trenă, care i-a pus în evidență picioarele lungi și sexy. A încălțat o pereche de sandale cu toc, aurii.

 

Mire pentru a treia oară, Cristi Borcea a îmbrăcat un costum negru, cu papion și cămașă albă. Borcea a fost susținut de cavalerii de onoare  Victor Pițurcă, Giovani Becali, Gigi Netoiu și Nicușor Stan.
sursa foto: Instagram

Mireasa le-a avut aproape pe domnișoarele de onoare Nasrin Ameri, make-up artistul Elena Ciftci și Andreea Cojocaru. 
Valentina a împărtășit cu fanii ei momentele unice. A postat pe Instagram un colaj de la fericitul eveniment, unde au fost prezenți peste 40 de invitați. 

  

FULLSCREEN
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, nuntă de lux în Budapesta. Cum a arătat Valentina Pelinel în ziua nunții
  • /


related posts