Cristiano Ronaldo si iubita lui, stralucitori la Best Fifa Awards. Cum s-au afisat cei doi si cat de sexy este Georgina


Cristiano Ronaldo si-a adus iubita insarcinata si fiul, la Best Fifa Awards. Cei trei au atras toate privirile, insa vedeta serii a fost, cu siguranta, Georgina.


Se pregateste sa aduca pe lume cel de-al patrulea copil al lui Cristiano Ronaldo, insa prea putini fani ii observau burtica, pana de curand. Acum, sarcina avansata a brunetei a inceput sa se vad, iar asta nu o face pe Georgina decat sa radieze.

La scurt timp de la nasterea gemenilor pe care fotbalistul ii are cu o mama surogat, fanii fotbalistului au aflat ca si iubita de 22 de ani a acestuia ii va aduce pe lume un copil. Femeia care a dat viata bebelusilor, la fel ca si mama fiului cel mare al sportivului, a ramas sub anonimat.

De la aflarea tuturor informatiilor in presa, Cristiano si Georgina nu se mai ascund, ba chiar stralucesc unul la bratul celuilalt, la evenimente publice. 

Evenimentul desfasurat in Londra i-a pus pe cei doi in lumina reflectoarelor, iar bruneta a intors toate capetele, intr-o rochie lunga, finuta, dar cu un decolteu de la care greu iti poti lua privirea. Cunoscuta pentru ipostazele sexy in care pozeaza, Georgina are ce arata atunci cand vine vorba de fizic. Orele de sport, pielea maslinie si formele apetisante ale tinerei par sa nu fie deloc afectate de sarcina, ba mai mult, bruneta pare ca arata din ce in ce mai bine!

Vezi imagini aici:

related posts

Modifică setările cookies