Inlocuitoarea Antoniei in proiectul lui Tom Boxer, Cristina "Morena" Bizu, este de o frumusete rapitoare. Ti se pare mai frumoasa ca Antonia?


Cand Antonia l-a parasit pe Tom Boxer si a inceput o cariera pe cont propriu, acesta i-a gasit o inlocuitoare pe masura. O cheama Cristina Bizu, iar numele ei de scena este "Morena". Multi spun ca actuala colaboratoare a lui Tom Boxer este chiar mai frumoasa decat Antonia. Esti de acord?


Pe Cristina Bizu ati vazut-o prima oara chiar in videoclipul piesei "Morena", unde joaca rolul unei femei indragostite de Antonia. In acea perioada, Cristina inca profesa ca model, cariera la care a renuntat pentru muzica.

Morena a dezvaluit ulterior chinurile prin care a trecut in perioada in care activa in lumea modellingului.

“La 16 ani am plecat de-acasa, din Targu Jiu, si am stat timp de patru ani in Paris. Totul s-a terminat in momentul in care am fost sad au probe pentru Jean Paul Gaultier, iar oamenii aceia m-au placut foarte mult, insa mi-au zis ca trebuie sa mai slabesc doua kilograme intr-un timp foarte scurt. Iar cineva mi-a spus ca trebuie sa mananc vata si sa beau Cola, ca sa mi se umfle in burta si sa-mi treaca senzatia de foame. Atunci am deci sa ma intorc in tara”, a povestit Morena pentru CANCAN.ro.

Cel care a descoperit ca Morena are talent muzical a fost chiar Tom Boxer, care intre timp i-a devenit si iubit.

Cristina Bizu a inlocuit-o cu succes pe Antonia, insa deocamdata nu se bucura de aceeasi popularitate, desi este la fel de frumoasa. Multi spun chiar ca ar intrece-o pe Antonia in frumusete.  “Secretul frumusetii mele consta in sport. Alerg in fiecare dimineata in parc si sunt adepta sporturilor extreme: motocross, rafting, paragliding si kiting. In rest, mananc cat pot de sanatos, bio. Mananc orice, dar incerc sa nu fac excese. Eu am descoperit ca daca mananci putin si des esti si frumos, si sanatos”, a declarat Morena pentru WOWbiz.ro.

Vezi mai multe imagini cu Morena in galeria foto!

FULLSCREEN
Inlocuitoarea Antoniei in proiectul lui Tom Boxer, Cristina "Morena" Bizu, este de o frumusete rapitoare. Ti se pare mai frumoasa ca Antonia?
  • /

related posts